aantal bezoekers oktoberfest munchen


Het ontstaan en geschiedenis Oktoberfest München Duitsland.
Rechtsvoor de entree van het Oktoberfest vind je dan ook een monument ter nagedachtenis aan de slachtoffers van deze ramp. Steeds meer internationale bezoekers. Vandaag de dag is het Oktoberfest het grootste festival ter wereld dat ongeveer 65, miljoen bezoekers trekt.
Torrent
Oktoberfest München 2018 alles wat je wil weten!
In 2015 werd al weer de 182e editie gehouden, waarbij er opnieuw meer bezoekers dan ooit te voeren naar het festival zijn gekomen. Al die jaren zijn de tradities goed in stand gebleven en is het nog steeds een festival voor jong en oud. Tot nu toe is het Oktoberfest nog maar 24 keer geannuleerd.
google
Die Wiesn, het Oktoberfestterrein met 12 enorme biertenten in München.
Dat is uiteraard een enorme klus, die niet voor niks uitgevoerd wordt: jaarlijks bezoeken namelijk zon 65, miljoen bezoekers uit de hele wereld het Oktoberfest. Je kunt urenlang op Die Wiesn rondlopen en je vergapen aan de prachtige gevels van de biertenten, de biergartens, de kraampjes met eten en lekkernijen, alle internationale bezoekers en de gigantische kermisattracties.
goochelaar
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
mooie baby
Oktoberfest München trekt 6 miljoen bezoekers Buitenland Telegraaf.nl.
MÜNCHEN Het Oktoberfest in München heeft dit jaar 62, miljoen bezoekers getrokken, 600.000 mensen meer dan in 2016. Samen dronken zij 75, miljoen literpullen bier, aten ze 127 ossen en zo'n' half miljoen halve haantjes op dit grootste bierfestival ter wereld.
Oktoberfest Wikipedia.
Het eerste Oktoberfest werd in 1810 gehouden ter ere van de bruiloft van prinses Theresia van Saksen-Hildburghausen en kroonprins Lodewijk van Beieren. In 2010 werd er ter ere van de 200e verjaardag van het evenement een extra dag toegevoegd en duurde het Oktoberfest tot en met maandag 4 oktober 2010.
Oktoberfest München trekt 6 miljoen bezoekers.
Het Oktoberfest in München heeft dit jaar 62, miljoen bezoekers getrokken, 600.000 mensen meer dan in 2016. Samen dronken zij 75, miljoen literpullen bier, aten ze 127 ossen en zon half miljoen halve haantjes op dit grootste bierfestival ter wereld.
Oktoberfest in München lokt minder bezoekers.
Verwijs naar dit item met onderstaande URL. Oktoberfest in München lokt minder bezoekers Auteur: Frank Segers. ma 03/10/2016 1510: Frank Segers In Duitsland hebben 56, miljoen mensen het traditionele Oktoberfeest in München bezocht. Dat zijn er 300.000 minder dan vorig jaar en het laagste aantal sinds begin deze eeuw.

Contacteer ons

het klokgebouw eindhoven
oktoberfest pakken
muziek oktoberfest
oktoberfest munchen kleding
oktoberfest 2016 kleding
aantal bezoekers oktoberfest munchen
schoenen oktoberfest
hotel munchen oktoberfest
oktoberfest haar
overnachten oktoberfest munchen